Mohammed Mohammed Ahmed, 15 år blev morgonen den 23 september utvisad från Sverige. Efter fem år i Sverige har han lärt sig flytande svenska och skaffat många kompisar.

Han har en ljus framtid här, med massa kompisar som älskar honom, han kämpar i skolan och har ett drömjobb som frisör, då kan inte mycket gå fel.

Momo flydde från Egypten. Han bodde här med sin mamma Eman och lillebror Yosef, i en lägenhet med hjälp utav bidrag. Detta på grund av att hans mamma inte fått något jobb här i Sverige. Utan några som helst förutsättningar för att klara ett liv som ensamstående mamma med två ungdomar förväntas hon klara alla kostnader och problem på vägen. Detta är omöjligt.

Vi alla kommer att sakna våran fina vän Momo och hans familj. Många minnen och skratt. Saknaden kommer att vara oändlig. Inget kommer att vara som förut utan honom. Med ett stort tomrum och många tårar lämnar han Sverige och denna kampen börjar.

En insamling av underskrifter har startat, vi måste göra allt för Mohammeds och hans familj. Visa att vi står upp för alla, inte vara så själviska utan visa stöd och empati.

VI ÄLSKAR MOMO