Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies
Alla artiklar i
Petters mat

Petter ger en favorit i repris nu i äppeltider

Äpplecigarrer med vaniljcrème.  Detta recept hade jag med här i SN för ca 4 år sedan. Så nu...

Kocken Petter tipsar om godaste kryddsmöret med skogens guld

Skogen är återigen fylld med svamp (även affärerna) så jag tänkte ge er receptet på det godaste...

Petters mat: Brässerat kycklinglår med betor, bönor, kål och svamp

Det här en favorit hos mig och jag har haft med denna rätt tidigare fast med lite olika...

Petters mat: Recepttips med sköna bönor

Skördetider och dags för bönor och ärtor. Nu får man även passa på att försöka fylla frysen så...

Petters mat: Nudelsallad med råa grönsaker och marinerat kycklinglår

Nu börjar det bli riktigt spännande och kul att handla grönsaker. Det finns mycket svenska...

Petters mat: Nu är det flädertider

Nu är det flädertider. Om man inte har fläder själv, eller känner någon som har det, så är ett...

Petters mat: Recept med tomater i huvudrollen

Det är få saker som slår att sätta tänderna i en solvarm, mogen tomat. Tänkte bjuda på lite lätta...

Petters mat: Naturen bjuder – så kan du använda ogräset i maten

Petter Ljungberg, som tipsar er läsare om goda rätter, ger nu flera förslag på hur man kan ta...

Petters mat: Sparris är bäst på våren

Äntligen är den svenska gröna sparrisen här. Lika efterlängtat som när första jordgubbarna...

Petters Mat: Våffeldags

Man vet att det är vår när man hör fågelkvitter & känner doften av nygräddade våfflor....

Populär festivalbanan på Petters vis

Det är dags för Matfestivalen. En klassiker är Festivalbananen. Petter Ljungberg har en egen...